Ronald Selassa
Seru Grandi 132A
Curacao
Tel: 005999-5238725 of
005999-5132324
E-mail: ronald.selassa@gmail.com

Allerlei onderhoud en verbouwingen aan uw huis

Het plaatsen of bouwen van keukens

Onderhoud of reparaties aan uw dak

Ook voor strak tegelwerk moet u bij ons zijn

Tegelwerk

Aannemersbedrijf Ronald Selassa levert kwalitatief tegelwerk voor verschillende doeleinden. Wij verzorgen tegelwerk voor badkamers, toiletruimtes, keukenwanden en vloeren. Voor alle situaties heeft u veel keuzemogelijkheden, want naast het soort tegel kunt u ook kiezen om tegels op een normale manier aan te laten leggen of te kiezen voor tegelwerk met een patroon.

Buiten de gewone wand of vloertegel kunt u kiezen voor leisteen, marmer of andere soorten natuursteen. Elke soort tegel heeft een eigen stijl en uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke uitstraling, natuurlijke look of ga voor modern en kies voor een design tegel. Er zijn verschillende zaken op Curacao die tegels verkopen, denk hierbij aan Kooyman, Building Depot en Samander.

Wij hebben op Curacao al veel tegelwerk geleverd. Zowel bij nieuwbouwprojecten, als bij bestaande woningen.

Onder ons tegelwerk valt ook de renovatie van badkamers. Wij kunnen er voor zorgen dat u een complete andere badkamer krijgt. Oude tegels worden vakkundig verwijderd waarna de vloer en muren van de badkamer door ons van een nieuwe afwerklaag voorzien wordt. Hierdoor is het mogelijk om kort na het verwijderen van de oude tegels te kiezen voor nieuw tegelwerk.

Een offerte kunnen wij binnen 24 uur voor u opstellen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of vragen.

Diseno Webdesign@