Ronald Selassa
Seru Grandi 132A
Curacao
Tel: 005999-5238725 of
005999-5132324
E-mail: ronald.selassa@gmail.com

Allerlei onderhoud en verbouwingen aan uw huis

Het plaatsen of bouwen van keukens

Onderhoud of reparaties aan uw dak

Ook voor strak tegelwerk moet u bij ons zijn

Complete verbouwingen

Een huis verbouwen is iets wat zich meestal inpandig afspeelt. Vaak gaat het om een oudere woning die niet meer aan de eisen van de woningeigenaar voldoet. Denk aan een verouderde badkamer of keuken, rot of slecht houtwerk, te kleine kamers, enzovoort.

Meer dan 10 jaar bouwen wij op Curacao. Van nieuwbouw en onderhoud tot complete verbouwingen. Alles wordt vakkundig en vakbekwaam uitgevoerd. Kwaliteit-prijsverhouding is hierbij het sleutelwoord

In andere gevallen voldoet de huidige indeling van een pand niet meer aan de eisen van de woningeigenaar. Ook dan kan het noodzakelijk zijn om het huis te verbouwen. Bijvoorbeeld door extra muren te plaatsen, of juist muren weg te halen.

Wanneer u inpandig uw huis gaat verbouwen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen. Voor een verbouwing die de omgeving direct beinvloedt is meestal wel een vergunning voor nodig. Bij verbouwingen die direct invloed hebben op de omgeving moet u denken aan: een dakopbouw, uitbouwen aan de voor, zij of achterkant. Een vergunning vraagt u aan bij de ROP op de Plasa Horacio Hoyer 19.

Wat kan verbouwen inhouden?

Een offerte kunnen wij binnen 24 uur voor u opstellen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of vragen.

Diseno Webdesign@